Kaméra Solar

  • 2MP mini solar cctv wireless camera

    2MP mini solar cctv kaméra nirkabel

    Komprési: H.264+/H.265
    Sénsor: PIR + Radar fusion téhnologi
    Piksel: 1920*1080 1080P
    Alarm: PIR + Radar deteksi induksi ganda
    Jarak alarm: 0 ~ 6M
    modeu alarem: bewara mobile
    Lampu infrabeureum: jarak Infrabeureum 30 méter, visi wengi éféktif jarak 20 méter
    Nyarios: Rentang 10M
    Catu daya: tanaga surya + 3.7V 18650 Batré
    Panel surya: 1.3W
    Daya gawé: 350-400MA beurang 450MA peuting
    Suhu gawé: -30 ° ~ + 50 °
    Kalembaban Gawé: 0% ~ 80% RH

  • 4G&WIFI solar cctv bullet camera

    4G & WIFI kaméra bullet solar cctv

    Komprési: H.264+/H.265
    Sénsor: PIR + Radar fusion téhnologi
    Piksel: 1920*1080 1080P
    Alarm: PIR + Radar deteksi induksi ganda
    Jarak alarm: 0 ~ 12M
    mode alarem: bewara mobile
    IR: LED IR Jarak 30M
    Nyarios: Rentang 10M
    Catu daya: tanaga surya + 3.7V 18650 Batré
    Daya gawé: 350-400MA poé 500-550MA peuting
    Suhu gawé: -30 ° ~ + 50 °
    Kalembaban Gawé: 0% ~ 80% RH

  • Full HD 3.0MP Spotlight Camera

    Kaméra sorotan HD lengkep 3.0MP

    Input tegangan sorotan: 5V2A
    Input frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Lumén cahaya: Dua Lampu Sorot LED, 300 Lumén (Gabungan)
    Kakuatan pikeun kaméra: 5V ± 5% @ Max.500mA
    Lingkungan operasi: -20 ℃ ~ 50 ℃
    Wi-Fi: 802.11 b/g/n
    lénsa: 1/2.7″ médan panempoan
    Visi wengi: pinuh warna kanggo siang sareng wengi
    bewara alarem: bewara mobile (tiasa nyetél jadwal)
    Alarm AI: deteksi gerak / deteksi manusa, deteksi sora
    PIR: sudut: 180 ° jarak: nepi ka 30 suku

  • HDMI Body Temperature Measuring Camera

    Kaméra Pangukur Suhu Awak HDMI

    • 4meter jarak jauh multi jalma pangukuran non-kontak
    • piksel Thermal éféktif 200×150
    • Pangukuran suhu multi jalma & saringan dina 0,1 detik
    • Algoritma Al Built-in pikeun pangukuran akurat luhur dina ± 0,3 °C
    • Kalawan kaluaran HDMI, gampang connect with paling tampilan éksternal
    • awak Hideung dilengkepan hiji pikeun gancang real-time calibrate di luhur / hawa ambient low

  • Micro power wireless battery camera

    kaméra batré nirkabel kakuatan mikro

    1. IP66 waterproof na dustproof
    2. 360 ° pintonan panorama
    3. sambungan 4G
    4. 4MP
    5. Ngawaskeun jarak jauh handphone
    6. Panel surya
    7. Taya plug-in jeung euweuh wiring
    8. pinuh warna beurang jeung peuting
    9. konsumsi kakuatan low
    10. deteksi gerak
    11. Rojongan ngawas PC kartu TF

  • Smart Wireless Battery Camera

    Kaméra Batré Wireless Smart

    1) 1080P, 4mm Lénsa, H.264+, IP66
    2) 10-15m IR jarak
    3) 2.4GHz jaringan WIFI
    4) 15000mAh batré rechargeable
    5) 5.5W panel surya
    6) Rojongan kartu TF max 256G, Panyimpen Awan Gratis (3 dinten) dina 365 dinten
    7) Audio dua arah
    8) Diwangun-di sensor PIR jeung sensor Radar, kakuatan low ngageter, jauh hudang nepi
    9) Ukuran kotak: 183x173x107mm Karton: 56x38x36.6cm 20pcs / Karton

  • Solar Battery Sound-Light Alarm WiFi Camera

    Solar Batre Sora-Lampu Alarm WiFi kaméra

    Kaméra jaringan alarem Sora-Kakuatan Ultra-Rendah-Cahaya Kaméra Batré Solar generasi anyar
    Rasakeun kualitas HD lengkep 1080P, kendalikeun sadaya pamandangan iraha waé & dimana waé.
    Y2 nyaéta kaméra jaringan nirkabel batré surya kalawan desain unik panganyarna, sadaya cangkang waterproof logam, super-kakuatan solarpanel, diwangun-di batré 10000ma.

  • Dual Linkage Motion Detection Solar Security Camerai

    Dual Linkage Gerak Deteksi Kaamanan Solar Camerai

    Panel surya 5W éksternal, Saumur hirup operasi, ngeusi batre kaméra terus.
    Diwangun dina batré 20000mah, sayaga sustainable pikeun 8 bulan.
    kaméra sambungan WiFi, operasi telepon sélulér basajan.
    Diwangun dina kaméra sensor ganda, kaméra sakabéh 120 derajat & kaméra PTZ 75 derajat.
    Lengkep IP66 Outdoor Waterproof, teu sieun cuaca goréng di luar.
    Diwangun dina IR sareng LED bodas, masih katingali wengi.
    4MP + 4MP, kualitas pidéo HD lengkep.
    Kéngingkeun béwara push gancang nalika PIR dipicu.

  • Solar Power PTZ WiFi Security Camera

    Solar Power PTZ Kaamanan WiFi

    Diwangun dina muatan Solar 3W, Hirup-waktos operasi, 3 dinten per bulan dina sinar panonpoé rata-rata
    Dilengkepan sora sareng alarm expulsion cahaya
    Diwangun dina batré, ngarojong sayaga sustainable pikeun 8 bulan pamakéan normal pikeun 6 bulan,
    Outdoor Waterproof
    PTZ Pan: 355 Dengdekkeun: 180
    Diwangun dina IR Masih katingali peuting
    Widang pandang 100 derajat sareng 1080p
    Kualitas pidéo HD lengkep
    Kéngingkeun béwara push gancang tina zona sareng fungsi deteksi gerak
    Audio dua arah

  • Solar battery outdoor bullet wifi camera

    batré solar outdoor bullet kaméra wifi

    1. sénsor: GC2063 2 juta HD 1080P
    3. resolusi: 1080P / 15 pigura
    4. Dual sumber lampu pinuh warna: 2 lampu infra red, 2 lampu haneut
    5. Wifi / 4G: 2.4G wifi / 4G
    6. Spésifikasi batré: Tip 18650
    7. panel surya: 5V 1.3W
    8. kartu SD: rojongan maksimum 128G C10 kartu-speed tinggi
    9. PIR: deteksi gerak jeung interkom sora dua arah
    10. Jarak visi wengi: Jarak pencahyaan anu épéktip sakitar 20 méter
    11. kelas waterproof: IP66
    12. Bahan cangkang logam

  • 2MP WIFI solar bullet camera with night vision

    Kaméra bullet surya 2MP WIFI sareng visi wengi

    1. sénsor: GC2063 200MP 1080P
    2. resolusi: 1080P / 15 pigura
    3. Dual sumber lampu pinuh warna: 2 lampu infra red, 2 lampu haneut
    4. Wifi / 4G: 2.4G wifi / 4G
    5. Spésifikasi batré: Tip 18650

  • Smart solar outdoor camera with PIR wake-up

    kaméra outdoor solar pinter jeung PIR hudang-up

    Sénsor: 1/2.7” 3MP CMOS Sénsor
    Lensa: 4MM@F1.2, sudut visual 104 derajat
    Santunan Infrabeureum: 6 lampu infrabeureum, jarak iradiasi maksimum 5 méter
    Fungsi gudang: ngarojong kartu TF (maksimum 32G)
    Audio: pickup diwangun-di, jarak pickup 5 méter;spiker diwangun-di, kakuatan 1W
    Modeu sambungan: Wi-Fi (ngadukung protokol IEEE802.11 b/g/n 2.4 GHz)
    Jarak transmisi: 50 méter di luar sareng 30 méter di jero ruangan (gumantung kana lingkungan)
    Wake-up Mode: PIR Wake-up / Mobile Wake-up
    Catu daya sareng umur batre: batré 18650, DC5V-2A;hirup batré 3-4 bulan
    Konsumsi kakuatan: 300 uA dina kaayaan dormant, 250mA@5V dina kaayaan gawé
    Ukuran penampilan: 80 * 175 * 90mm
    Beurat net: 400g

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2