Fisheye

  • TC-A32P6 People counting POE network camera

    TC-A32P6 Jalma cacah kaméra jaringan POE

    · Lensa Maneuh 4mm
    · Nepi ka 1920×1080@30fps
    · S+265/H.265/H.264
    · Min.Warna katerangan: 0.002Lux@ (F1.6, ACG ON)
    · Ngarojong Jalma Ngitung
    · Algoritma deteksi sirah / taktak nyayogikeun pangakuan anu tepat pisan
    · Self-adaptif kana jangkungna tina 2.5m ka 4m, betah instalasi
    · Plugin Gratis
    · Kaayaan Operasi -35 ° ~ 65 °, 0 ~ 95% RH
    · POE, IP66

  • TC-NC1261 12MP 360° Panoramic Fisheye Camera

    TC-NC1261 12MP 360 ° Panorama Fisheye kaméra

    • 12MP 360 ° Panorama Témbongkeun
    • 1/1.7″ 12MP CMOS
    • Nepi ka 4000 × 3072@20fps
    • Nepi ka 14 Live Témbongkeun Modeu Témbongkeun
    • H.265 / H.264 HP / MP / BP / M-JPEG Codec