FAQS

Tuh bisa jadi sababaraha versi produk model sarua, sarta versi béda produk bakal béda (kaasup parameter fungsi, desain LOGO, detil penampilan, informasi produk, jsb).Mangga tingal produk sabenerna.Disarankeun yén anjeun konsultasi sacara rinci ngeunaan versi khusus anu anjeun badé mésér sateuacan ngagaleuh

1. produk naon anjeun nungkulan?

Kami utamina ngurus Solusi IP sareng solusi bumi pinter.Kaasup Kaméra IP, NVR, Switch POE, kaméra wifi, kaméra solar, ogé HDCVI, AHD sareng sababaraha Produk Analog.

2. Iraha anjeun bakal ngirim pesenan kuring?

Éta bakal gumantung kana modél sareng kaayaan saham ayeuna.Upami éta di saham, kami ngadukung kiriman 1-2 dinten saatos mastikeun pesenan;
Upami teu aya stok, kami bakal ngatur produksi saatos mastikeun pesenan, éta peryogi 5-10 dinten waktos produksi.

3. Dupi abdi tiasa install kaméra IP ku sorangan?

Tangtosna, kaméra dipasang sacara fleksibel.Sareng aya manual pangguna dina kotak, anjeun tiasa ngahubungi kami upami anjeun peryogi dukungan.

4. Naha anjeun ngadukung pengiriman barang?

Urang ukur ngilikan kaméra ku cara pengiriman barang express atanapi laut & kiriman hawa dina borongan order.If anjeun tiasa nampi fee express pikeun jumlah leutik produk.Urang tiasa ngadukung pengiriman barang

5. Kumaha ngeunaan jaminan?

Garansi dua taun kanggo sadaya produk.

6. Dupi abdi tiasa janten grosir Lokal lokal anjeun?

Wilujeng sumping, tapi mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun ngabahas leuwih rinci

7. Anjeun oge ngajual POE jeung TB supir teuas jeung asesoris kaméra?

Muhun kantenan.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun meunangkeun katalog

8. Dupi anjeun gaduh video pikeun ngajarkeun kuring kumaha carana install?

Leres., kami bakal ngirim pidéo ka anjeun atanapi anjeun tiasa ningali pidéo dina Youtube.bakal jelas pisan sareng gampang pikeun ngalakukeunana