kabel

  • Cat5 Cat6 cables security camera cable

    Cat5 Cat6 kabel kaméra kaamanan kabel

    UMO-Ca001 Modél UMO-Ca001 Ngaran Item RJ45 cat 5 kabel Bahan tambaga + PVC Warna Hideung, Biru atawa ngaropéa Panjang 305m Beurat 12kg Fitur Aplikasi Wide, kasaluyuan kuat 7 Pin design garis ipis, bahan padet Metal shrapnel, aluminium foil shielding, tinggi- speed, stabil, kualitas luhur pangiriman data Paket pe tas
  • Analog camera DVR cable

    Kabel DVR kaméra analog

    UMO-AC002 Modél UMO-AC002 Tipe Kabel Audio, Video Data Transmisi Aplikasi Multimedia, Monitor Panyambung Tipe BNC Génder Lalaki-jalu Tempat Asal Guangdong, Cina Ngaran Produk BNC + DC Panyambung Cable Aplikasi CCTV Packing Polybag Luar Diaméterna 5.0mm Panyambung Warna beureum + koneng Tipe Panyambung BNC Shielding Braid Génder MALE-MALE Fungsi VIDEO + POWER