Pindah

  • 8GP 1000Mbps 8 Ports Waterproof AI PoE Switch

    8GP 1000Mbps 8 palabuhan Waterproof AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P1008G6-F
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 8EP 100Mbps 8 Ports Waterproof AI PoE Switch

    8EP 100Mbps 8 palabuhan Waterproof AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P9808F6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+4GP+20EP 26 Ports 1000Mbps Waterproof AI POE Switch

    2SFP + 4GP + 20EP 26 palabuhan 1000Mbps Waterproof AI POE Switch

    Modél No.: UMO-P4816F6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+2G+8GP Ports 1000Mbps Waterproof AI PoE Switch

    2SFP + 2G + 8GP palabuhan 1000Mbps Waterproof AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P1012F6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2G+2GP+22EP 26 Ports 1001000Mbps Waterproof AI PoE Switch

    2G + 2GP + 22EP 26 palabuhan 1001000Mbps Waterproof AI PoE Switch

    Modél No.: UMO-P4815F6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2E+8EP 10 Ports 100Mbps Waterproof AI PoE Switch

    2E + 8EP 10 palabuhan 100Mbps Waterproof AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P9828F6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 1SFP+2GP+14EP Ports 1001000Mbps Waterproof AI PoE Switch

    1SFP + 2GP + 14EP Palabuhan 1001000Mbps Waterproof AI PoE Switch

    Modél No.: UMO-P4813F6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 1SFP+2GP+2G+6EP 11 Ports 1001000Mbps Waterproof AI PoE Switch

    1SFP + 2GP + 2G + 6EP 11 palabuhan 1001000Mbps Waterproof AI PoE Switch

    Modél No.: UMO-P4804F6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 8EP Ports 100Mbps AI PoE Switch

    8EP palabuhan 100Mbps AI PoE Pindah

    Modél No.: UMO-P9808V6
    Ukuran: 187 * 139 * 43 mm
    Garansi: 1 taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 8 Ports 1000Mbps AI PoE Switch

    8 palabuhan 1000Mbps AI PoE Pindah

    Modél No.: UMO-P1008G6
    Ukuran: 187 * 139 * 43 mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+24GP Ports 1000Mbps AI PoE Switch

    2SFP + 24GP palabuhan 1000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P1026G6
    Ukuran: 430*180*45mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+16GP Ports 1000Mbps AI PoE Switch

    2SFP + 16GP palabuhan 1000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P1018G6
    Ukuran: 430*180*45mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2