Tentang Kami

umo company

Profil Perusahaan

Nanjing Quanxi Electronic Technology Co., LTD.As a Samaun Kaamanan System Integrator supplier anu geus di sawah pikeun leuwih ti 10 years.and agén-kelas munggaran pakakas kaamanan jeung video jeung data badag salaku inti. perusahaan -tech nu nyadiakeun integrasi sistem, operasi sarta jasa manajemén pangropéa ka konsumén dina widang kaamanan sosial jeung publik, pariwisata pinter, transportasi calakan, panyalindungan seuneu pinter, atikan pinter, sarta Internet of Things.Saméméhna, urang fokus kana domestik Cina urang pasar, sarta tungtungna nempatan widang nu tangtu dina industri integrasi kaamanan, kalawan panghasilan taunan leuwih ti 50 juta!
Salaku nagara kaamanan utama di dunya, Cina gaduh téknologi dewasa sareng panalungtikan sareng pamekaran.Ayeuna, Salaku parusahaan jeung sababaraha prestasi dina widang kaamanan di Cina, urang mutuskeun pikeun nyetél UMO teco.Promosikeun produk kaamanan canggih, téknologi sareng solusi Cina.

Naha milih kami

UMO teco nyayogikeun garis lengkep kaamanan sareng solusi panjagaan pidéo anu kalebet sistem manajemén pidéo, pidéo sareng analitik audio, kaméra IP HD, kaméra koaksial HD, sareng téknologi multi-sensor sareng saterasna.
Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén hargana sakuliah dunya.Sadaya produk rengse diuji ku kadali kualitas urang pikeun mastikeun kualitas stabil.Kami parantos suksés narik grup elit R&D dina rékayasa sistem, hardware, parangkat lunak, struktur sareng desain grafis, sareng gaduh produksi ODM / OEM dewasa, penjualan, pangiriman sareng sistem jasa saatos penjualan.[praktis], [inovasi] jeung [sampurna], kami yakin dina "win-win".Ku cara kieu, unggal konsumén gawé bareng urang bisa meunangkeun mangpaat pangseueurna ti gawé babarengan.
Industri kaamanan terus tumuwuh sarta ngamekarkeun, sarta UMO teco ngaharepkeun nyadiakeun produk kaamanan video hadé tur leuwih efisien sarta solusi. Nyayogikeun konsumén jeung panyalindungan hadé.

/about-us/