Wifi & Kaméra 4G

  • NVR and Dome wifi camera Kit

    NVR na Kubah kaméra wifi Kit

    Modél: QS-8204-Q

    1) 2.0MP H.265, colokan jeung muter, lénsa 3.6mm
    2) 8 Asép Sunandar Sunarya LEDs, jarak infra red 50 méter
    3) Henteu kedah nyetél, nyolok sareng maén
    4) sambungan Wi-Fi, cascade otomatis, Tuya APP
    5) 1 sapotong 8CH NVR kalawan 4/8pcs kaméra logam outdoor
    6) waterproof na dustproof
    7) kontrol PTZ

  • Bullet camera with NVR kit

    kaméra bullet kalawan NVR kit

    ■ Layar LED 10,1” (teu tiasa dirampa)
    ■ Rojongan audio 2 arah dina handphone
    ■ Rojongan éksternal 2.5 "SATA 3.0 HDD, nepi ka 6TB
    ■ Konfigurasi Net ku scanning kode QR ngagunakeun smartphone, kadali jauh
    ■ H.256 efisiensi tinggi téhnologi video encoding
    ■ Tiasa aksés ka 4CH atawa 8CH 3MP IP Kaméra
    ■ Hadir sareng kotak adaptor (Tipe-C ka DC12V + RJ45)

  • A9 Small Nanny Cam

    A9 nanjung Cam Leutik

    Kaméra nenjo anu pangsaéna nyaéta leutik, henteu ngaganggu sareng gampang dianggo.
    Resolusi: 1080P / 720P / 640P
    Format pidéo: AVI
    Laju pigura: 20
    sudut nempoan: 150 derajat
    lampu infrabeureum: 6pcs
    Jarak visi wengi: 5m
    Jarak deteksi gerak: 6m
    katerangan minimum: 1 LUX
    Waktu ngarékam kontinyu: sakitar 1 jam
    Format komprési: H.264
    Rentang rekaman: 5m2
    Konsumsi kakuatan: 380MA / 3.7V

  • H6 HD 1080P Night Security Mini Camera

    H6 HD 1080P Kaamanan Peuting Mini kaméra

    Kaméra Kaamanan wengi ieu di jero ruangan masihan anjeun pangalaman wengi anu saé sanajan dina poék, nyayogikeun panyalindungan pinuh ka bumi anjeun.
    Resolusi: 720P / 640P
    Format pidéo: AVI
    Laju pigura: 25
    sudut nempoan: 120 derajat
    Lampu infrabeureum: 4pcs
    Jarak visi wengi: 5m
    Jarak deteksi gerak: 6m
    katerangan minimum: 1LUX
    Waktos ngarékam kontinyu: sakitar 1,5 jam
    Format komprési: H.264
    Rentang rekaman: 5m2
    Konsumsi kakuatan: 420MA / 3.7V

  • K8 HD 1080P Night Security Mini Camera

    K8 HD 1080P Kaamanan Peuting Mini kaméra

    K8 mangrupikeun kaméra Wi-Fi sudut lega panganyarna tina ukuran pangleutikna anu ngadukung alat ios sareng Android
    720P Live Video, 150 ° Wide Angle Lensa
    Gerak Detéksi Push Tanda, IR Peuting Visi
    Ngarekam bari Ngecas, Batre Rechargeable Diwangun-di
    Hiji Aplikasi sababaraha kaméra, hiji kaméra sababaraha pamaké
    Playback / Snapshot / Rékam Jarak Jauh
    Aplikasi Anyar tanpa Biaya Bulanan
    ios sareng Android / Ngan 2.4GHz Wifi Cocog
    Loop / Gerak / Rekaman Jadwal tina Kartu SD (Max 256GB. Teu Kaasup)

  • X9 1080P HD Mini Wireless Mini Camera

    X9 1080P HD Mini Wireless Mini kaméra

    Kaméra spionase mini dirancang pikeun leutik, kompak, sareng diskrit pikeun nyayogikeun panjagaan rahasia.
    Sambungan nirkabel
    Jauh aktip hudang-up, ngamimitian gancang, interkom dua arah
    Mimiti gancang, mimitian ngarékam dina 1s
    deteksi gerak manusa calakan
    Alarm nyorong calakan
    Catu daya batré 3000mA, waspada batré lemah
    Optimasi sistem ultra-low-daya, 6 bulan sayaga

  • 2MP mini solar cctv wireless camera

    2MP mini solar cctv kaméra nirkabel

    Komprési: H.264+/H.265
    Sénsor: PIR + Radar fusion téhnologi
    Piksel: 1920*1080 1080P
    Alarm: PIR + Radar deteksi induksi ganda
    Jarak alarm: 0 ~ 6M
    modeu alarem: bewara mobile
    Lampu infrabeureum: jarak Infrabeureum 30 méter, visi wengi éféktif jarak 20 méter
    Nyarios: Rentang 10M
    Catu daya: tanaga surya + 3.7V 18650 Batré
    Panel surya: 1.3W
    Daya gawé: 350-400MA beurang 450MA peuting
    Suhu gawé: -30 ° ~ + 50 °
    Kalembaban Gawé: 0% ~ 80% RH

  • 4G&WIFI solar cctv bullet camera

    4G & WIFI kaméra bullet solar cctv

    Komprési: H.264+/H.265
    Sénsor: PIR + Radar fusion téhnologi
    Piksel: 1920*1080 1080P
    Alarm: PIR + Radar deteksi induksi ganda
    Jarak alarm: 0 ~ 12M
    mode alarem: bewara mobile
    IR: LED IR Jarak 30M
    Nyarios: Rentang 10M
    Catu daya: tanaga surya + 3.7V 18650 Batré
    Daya gawé: 350-400MA poé 500-550MA peuting
    Suhu gawé: -30 ° ~ + 50 °
    Kalembaban Gawé: 0% ~ 80% RH

  • Full HD 3.0MP Spotlight Camera

    Kaméra sorotan HD lengkep 3.0MP

    Input tegangan sorotan: 5V2A
    Input frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Lumén cahaya: Dua Lampu Sorot LED, 300 Lumén (Gabungan)
    Kakuatan pikeun kaméra: 5V ± 5% @ Max.500mA
    Lingkungan operasi: -20 ℃ ~ 50 ℃
    Wi-Fi: 802.11 b/g/n
    lénsa: 1/2.7″ médan panempoan
    Visi wengi: pinuh warna kanggo siang sareng wengi
    bewara alarem: bewara mobile (tiasa nyetél jadwal)
    Alarm AI: deteksi gerak / deteksi manusa, deteksi sora
    PIR: sudut: 180 ° jarak: nepi ka 30 suku

  • HDMI Body Temperature Measuring Camera

    Kaméra Pangukur Suhu Awak HDMI

    • 4meter jarak jauh multi jalma pangukuran non-kontak
    • piksel Thermal éféktif 200×150
    • Pangukuran suhu multi jalma & saringan dina 0,1 detik
    • Algoritma Al Built-in pikeun pangukuran akurat luhur dina ± 0,3 °C
    • Kalawan kaluaran HDMI, gampang connect with paling tampilan éksternal
    • awak Hideung dilengkepan hiji pikeun gancang real-time calibrate di luhur / hawa ambient low

  • Micro power wireless battery camera

    kaméra batré nirkabel kakuatan mikro

    1. IP66 waterproof na dustproof
    2. 360 ° pintonan panorama
    3. sambungan 4G
    4. 4MP
    5. Ngawaskeun jarak jauh handphone
    6. Panel surya
    7. Taya plug-in jeung euweuh wiring
    8. pinuh warna beurang jeung peuting
    9. konsumsi kakuatan low
    10. deteksi gerak
    11. Rojongan ngawas PC kartu TF

  • Smart Wireless Battery Camera

    Kaméra Batré Wireless Smart

    1) 1080P, 4mm Lénsa, H.264+, IP66
    2) 10-15m IR jarak
    3) 2.4GHz jaringan WIFI
    4) 15000mAh batré rechargeable
    5) 5.5W panel surya
    6) Rojongan kartu TF max 256G, Panyimpen Awan Gratis (3 dinten) dina 365 dinten
    7) Audio dua arah
    8) Diwangun-di sensor PIR jeung sensor Radar, kakuatan low ngageter, jauh hudang nepi
    9) Ukuran kotak: 183x173x107mm Karton: 56x38x36.6cm 20pcs / Karton