Dual Linkage Gerak Deteksi Kaamanan Solar Camerai

Katerangan pondok:

Panel surya 5W éksternal, Saumur hirup operasi, ngeusi batre kaméra terus.
Diwangun dina batré 20000mah, sayaga sustainable pikeun 8 bulan.
kaméra sambungan WiFi, operasi telepon sélulér basajan.
Diwangun dina kaméra sensor ganda, kaméra sakabéh 120 derajat & kaméra PTZ 75 derajat.
Lengkep IP66 Outdoor Waterproof, teu sieun cuaca goréng di luar.
Diwangun dina IR sareng LED bodas, masih katingali wengi.
4MP + 4MP, kualitas pidéo HD lengkep.
Kéngingkeun béwara push gancang nalika PIR dipicu.


Cara pembayaran:


pay

Rincian produk

Dual Linkage Motion Detection Solar Security Camerai

Fitur

1) Full HD 4MP + 4MP kualitas video, Dual kaméra monitoring.One kaméra pikeun Wide sudut ngawaskeun global, Hiji kaméra pikeun PTZ ngawaskeun lengkep.
2) 100% wifi gratis, teu aya kabel instalasi gampang.
3) Diwangun-di 5W panel muatan surya.
4) Built-in MIC sareng Speaker, ngadukung omongan dua arah.
5) Pan: 355 ° Dengdekkeun: 90 °.
6) Rojongan kartu TF jeung neundeun awan.
7) Diwangun-di 4pcs 21700 Batré dina kaméra, leuwih ti 20000mah.
8) Rojongan Android / IOS jauh view.
9) Dilengkepan lampu caah jeung alarm sirineu.
10) Rojongan sababaraha modus instalasi: terpadu / dipisahkeun témbok jeung siling dipasang.

spésifikasi

Modél

Y5

Video

sensor na 4MP + 4MP HD Cmos Sensor (kaméra sénsor ganda)
Laju pigura 1~30fps
Min.lluminasi Warna: 1.5 Lux;W / B: o Lux kalawan lR LED ON
Jarak IR 4pcs lR Array + 8pcs lR Array, night vision 40M
sedengkeun Cahaya 6pcs LED kakuatan tinggi
Lensa kaméra luhur 2.5mm / 120 * sudut visual
PTZ kaméra Lénsa 6mm (2.8-12mm/5-50mm pilihan)
PTZ Pan: 355 °, Dengdekkeun: 90 °

Sistem
Fitur

Monitor handphone Ngadukung monitor telepon sélulér HD megapiksel,
software lPHONE dedicated, software Android
neundeun on-board Rojongan éksternal Max 64GB kartu Micro TF

Audio

Komprési Audio G.711A
Input Audio diwangun-di 38dB mikropon
Kaluaran Audio Diwangun-di spiker

Video
Manajemén

Modeu Rékam ngarékam sadayana dinten, ngarékam waktos sareng alarem
ngarékam
Panyimpenan pidéo Ngarojong panyimpenan Kartu TF sareng panyimpenan awan

Jaringan

Nirkabel 2.4GHzlEEE802.11b/g/n jaringan nirkabel

Alarem

Deteksi gerak PlR gerak ngadeteksi
Konfigurasi Sistim Vérsi software lOS7.1, Android 4.0 jeung luhur

Umum

Bahan Plastik kalayan cet logam
Batré 4 pcs 21700 batré rechargeable (5o00mAh per pcs)
Suhu Gawé '-10~5oc
Kakuatan 5V2A muatan USB

Garansi

2 taun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami