• 01

    24 Jam Online

    Kami gaduh 10 taun pangalaman penjualan sareng manajemén, pikeun nyayogikeun anjeun produk sareng jasa anu langkung profésional.

  • 02

    Pilihan produtc nyukupan

    Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat sorangan, nyayogikeun produk sareng jasa kualitas luhur pikeun anjeun..

  • 03

    Tim layanan teknis

    Tim layanan téknis profésional anu khusus dina ngabéréskeun masalah palanggan.

  • 04

    Pek & Angkot

    Kami ngagaduhan stok anu cekap & tim pengiriman gancang sareng perusahaan jasa kurir profésional.

picture

Produk Anyar

  • Panyadia
    merek

  • Mangtaun-taun
    pangalaman

  • Nasional
    Patén

  • K+

    Konsumén dikirimkeun
    taunan

Naha Milih Kami

  • Leuwih 10 taun pangalaman

    Nanjing Quanxi Electronic Technology Co., LTD.Salaku panyadia Samaun Sistem Kaamanan Integrator anu parantos di lapangan langkung ti 10 taun.sarta agén-kelas munggaran pakakas kaamanan kalawan video na data badag salaku inti.

  • UMO teco nyayogikeun garis lengkep kaamanan sareng solusi panjagaan pidéo

    UMO teco nyayogikeun garis lengkep kaamanan sareng solusi panjagaan pidéo anu kalebet sistem manajemén pidéo, pidéo sareng analitik audio, kaméra IP HD, kaméra koaksial HD, sareng téknologi multi-sensor sareng saterasna.

  • Panghasilan taunan langkung ti 50 juta!

    Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu nyayogikeun integrasi sistem, operasi sareng jasa manajemén pangropéa ka konsumén dina widang kaamanan sosial sareng umum, pariwisata pinter, transportasi calakan, panyalindungan seuneu pinter, pendidikan pinter, sareng Internet of Things.

Blog urang

  • Tiandy won 7th in the a&s “2021 Global Security 50 Ranking”

    Tiandy meunang ka-7 dina a&s "2021 Global Security 50 Ranking"

    Tiandy rengking 7th dina a & s Top Kaamanan 50 karek dirilis dinten na deui diayakeun luhureun 10 brand kaamanan.The a&s ngalaksanakeun analisa ngeunaan perusahaan panjagaan anu berpengaruh di dunya sareng ngadamel rangking dumasar kana hasil penjualan 2020 na....

  • Opportunities and challenges in the security industry

    Kasempetan sareng tantangan dina industri kaamanan

    2021 geus kaliwat, sarta taun ieu masih teu mulus taun.Di hiji sisi, faktor sapertos geopolitik, COVID-19, sareng kakurangan chip disababkeun ku kakurangan bahan baku parantos ngagedekeun kateupastian pasar industri.Di sisi séjén, handapeun wa ...

  • WiFi makes life smarter

    WiFi ngajadikeun hirup smarter

    Dina tren umum intelijen, ngawangun sistem komprehensif anu ngahijikeun kapraktisan, intelijen, kesederhanaan sareng kaamanan parantos janten tren penting dina widang ...