POE Pindah Jero rohangan

  • 8EP Ports 100Mbps AI PoE Switch

    8EP palabuhan 100Mbps AI PoE Pindah

    Modél No.: UMO-P9808V6
    Ukuran: 187 * 139 * 43 mm
    Garansi: 1 taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 8 Ports 1000Mbps AI PoE Switch

    8 palabuhan 1000Mbps AI PoE Pindah

    Modél No.: UMO-P1008G6
    Ukuran: 187 * 139 * 43 mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+24GP Ports 1000Mbps AI PoE Switch

    2SFP + 24GP palabuhan 1000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P1026G6
    Ukuran: 430*180*45mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+16GP Ports 1000Mbps AI PoE Switch

    2SFP + 16GP palabuhan 1000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P1018G6
    Ukuran: 430*180*45mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+4GP+20EP Ports 1001000Mbps AI PoE Switch

    2SFP + 4GP + 20EP palabuhan 1001000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P4816V6
    Ukuran: 430*180*45mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2SFP+2G+8GP Ports 1000Mbps AI PoE Switch

    2SFP + 2G + 8GP palabuhan 1000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P1012G6
    Ukuran: 187 * 139 * 43 mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2G+22EP+2GP Ports 1001000Mbps AI PoE Switch

    2G + 22EP + 2GP palabuhan 1001000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P4815V6
    Ukuran: 430*180*45mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 2E+8EP Ports 100Mbps AI PoE Switch

    2E + 8EP palabuhan 100Mbps AI PoE Pindah

    Modél No.: UMO-P9828V6
    Ukuran: 187 * 139 * 43 mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 1SFP+2GP+14EP Ports 1001000Mbps AI PoE Switch

    1SFP + 2GP + 14EP palabuhan 1001000Mbps AI Poe Pindah

    Modél No.: UMO-P4813V6
    Ukuran: 310*260*100mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 1SFP+2G+2GP+6EP Ports 1001000Mbps AI POE Switch

    1SFP + 2G + 2GP + 6EP Palabuhan 1001000Mbps AI POE Switch

    Modél No.: UMO-P4804V6
    Ukuran: 187 * 139 * 43 mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge