POE NVR

  • TC-R3110 I-B-P8-K  H.265 8mp 1HDD 10ch POE PSE NVR

    TC-R3110 IB-P8-K H.265 8mp 1HDD 10ch POE PSE NVR

    Input HD
    • Colokkeun jeung muter
    • S + 265 / H.265 / H.264 format video
    • Nyambung ka kaméra jaringan pihak katilu
    • Nepi ka 10-saluran input
    • 8 palabuhan PoE
    • Ngarojong live view, neundeun, jeung playback tina
    kaméra disambungkeun nepi ka resolusi 8MP

    Kaluaran HD
    • 1 × HDMI jeung 1 × VGA kaluaran simultaneous
    •HDMI Video kaluaran nepi ka 4K (3840 × 2160) Resolusi

    HD Panyimpenan
    • 1 panganteur Kang Tata, nepi ka 10TB pikeun 1 HDD
    • S + 265 komprési éféktif ngurangan gudang
    rohangan sareng biaya dugi ka 75%