Kaméra Kubah

  • 5MP Vandal proof PoE Night Vision Network Dome Camera

    5MP Vandal buktina PoE Peuting Visi Network Kubah kaméra

    • Resolusi 2592×1944@20fps
    • Ingress Protection IP66
    • PoE IEEE 802.3af
    • 18x IR-LED, nepi ka 10 méter
    • Ngarojong CloudSEE APP on ios / Android
    • ONVIF 2.4, Cocog jeung ONVIF Recorder

  • 5MP IP Mini 3X Dome PTZ Camera

    5MP IP Mini 3X Kubah PTZ kaméra

    Éta 1/2.8″ sénsor CMOS Sony STARVIS.lensa Mortorized 2.8-8mm.Éta ogé ngadukung protokol RTSP sareng Onvif.
    Fungsi deteksi gerak tiasa ngingetkeun anjeun nalika aya gerakan.Jalma-jalma tiasa ngontrol jarak jauh sareng ulasan anu pas sareng aplikasi (P2P)
    Éta gaduh lampu infra red sareng nunjukkeun anjeun pidéo hideung&bodas wengi.Jeung 2 pcs SMD Array IR Leds, jarak IR 10-20 méter.Tingkat cai-buktina nyaéta IP65.
    Resolusi FHD 2592 x 1944 kaluaran.katerangan low 0.01Lux.Kontrol jaringan PTZ, 3 kali zum optik