Pasang Alat Debugging

  • Socket Sets

    Sets stop kontak

    SPESIFIKASI Ukuran: 3/8 "* 21PCS 12pcs 3/8" Cr-V métrik sockets: 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19mm 4 PCS Cr -V métrik sockets jero (12,13,17,19mm) 1pc 3/8 Cr-V colokan colokan stop kontak: 150mm 1 PCS 3/8 "ratchet cecekelan PENJUALAN POINT 1. Socketss dijieunna tina 50BV30 Cr-V baja, Chrome- plated, loba dipaké dina pertambangan, metallurgy, shipbuilding, kakuatan listrik, industri perbaikan otomatis.2. kombinasi diropéa kalawan spésifikasi dioptimalkeun pikeun rentang lega tina aplikasi 3. High-qual ...
  • Adjustable spanner

    Spanner adjustable

    SPESIFIKASI Panjang: 150mm(6″) Ukuran clamp adjustable: 0-22mm Serelek ngajalin husus alat baja Chrome finish POINT PENJUALAN 1. Laser-etched skala dikte pikeun bacaan gampang 2. Nut screw muka kalawan bébas, sarta operasi téh merenah tur kuli- nyimpen 3.Chrome permukaan plated pikeun penampilan elegan jeung pencegahan karat 4. Integraly quenched na ngajalin baja kualitas luhur
  • 12 24pcs Socket Set

    12 24pcs Socket Siapkeun

    SPESIFIKASI 1. Bahan: 50BV30 2. 24pcs Pakakas set ngawengku: 17pcs 12.5mm runtuyan stop kontak (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24 , 32mm) 2x 125mm rod extension 1x 250mm rod extension 1x 12.5mm rod augmentation 380mm 1 × 12.5mm ngageser rod gabungan 250mm 1x universal jointer 1x 45T ratchet rengkuh Penjualan POINT 1.30, 1.30 , Konfigurasi 52B5mm: 1.30 2.0.5mm rengkuh konfigurasi 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27, 30, 32mm) 2x 125mm rod extension 1...
  • 6 pcs Ratchet Dual-use Wrench Set

    6 PCS Ratchet Dual-pamakéan rengkuh Set

    SPESIFIKASI Bahan: 40cr,Rachet 50BV30 72T Spésifikasi: 19, 22, 24, 27, 30, 32mm POINT PENJUALAN 1.Bahan: 40cr,Rachet 50BV30 2. 72T ratchet, 5° adjustment 3.2. , 27, 30, 32 mm
  • 3pcs Pliers Sets(Combination Pliers,  Long Nose Pliers, Diagonal Pliers)

    3pcs Tang Set (Tali Kombinasi, Tang Irung Panjang, Tang Diagonal)

    SPESIFIKASI 8″ Tang Kombinasi, 6″ Tang Irung Panjang, 6″ Diagonal Tang 55 High Karbon Steel POINT PENJUALAN 1. Frékuénsi luhur quenched motong edges kalawan kamampuhan motong kuat 2. Dua warna coated cecekelan pikeun cekelan nyaman
  • Measure tape

    Pita ukur

    SPESIFIKASI 1. Pita spésifikasi: 10m / 7.5m / 5m x 25mm 2. Tingkat akurasi pangukuran II 3. Pita métrik bodas 4. cangkang ABS, tali PVC "POINT PENJUALAN 1. Desain basajan, buleud tur kompak wangun 2. Pangawasa kalawan ramah lingkungan cet dumasar cai, percetakan seragam jeung skala jelas"
  • Long Tape Measure50m

    Pita Ukur Panjang 50m

    SPESIFIKASI Modél UMO98 SPESIFIKASI:"Panjang & rubak: 20m / 30m / 50m x 12.5mm Jeung métrik agul Serat wilah (serat kaca + PVC) Case ABS Akurasi: Kelas II "POINT PENJUALAN 1. Ruler tape serat kaca + PVC dina lem nu prosés, tensile, kateguhan 2. Métrik jeung imperial pangawasa design tape, akurasi métrik 2 tingkat, ukur akurat "
  • LD Laser Level 2 3 5 Lines

    LD laser Level 2 3 5 garis

    SPESIFIKASI 2 / 3/5 Garis Laser Tipe: LD515nm Akurasi: ± 1.5mm / 7m SALES POINT LD Lampu héjo: jelas tur efisien;Akurasi pangukuran: ± 5mm/7m;precision leveling umur batre panjang, leuwih 8h waktu gawe ± 3 °, Leuwih standar alarm otomatis, 3s jero otomatis datar Toel tombol, dibabawa tur sénsitip
  • Laser Tripod

    Tripod laser

    SPESIFIKASI 1.5m Beurat: 1.2kg SALES POINT Lampu jeung portabel;alloy aluminium Awét sarta stabil;tapal kuda tipe Pad bahan alloy Aluminium;sendi logam Ngandung gelembung horizontal, leveling tur portabel Kangker portabel, Desain cecekelan ayun Rotary
  • 65pcs Precision Screwdriver Set

    65pcs Precision Obeng Siapkeun

    SPESIFIKASI 65 di 1 Bahan Bit: Cr-V 4.0 Series 4pcs Slotted: 1,1.5,2,2.5 3pcs Phillips: 1,2,3 5pcs Torx: T4,T5,T6,T7,T8 3pcs Hex Key: 0.9,1.3, 1.5 1pcs Y bentukna: Y2 1pcs Triangle: 2.3 1pcs U tipe: 2.6 2pcs Star: 0.8,1.2 1pcs 4.0 Extension rod 1pcs 4.0 cecekelan 6.3Seri 4pcs Slotted: 4,5,6,7 4pcs Phillips: 4,5,6 6pcs Hex Key: 2,2.5,3,4,5,6 11pcs Torx: T4,T5,T6,T7,T8,T9,T10,T15,T20,T25,T30 3pcs Pozidriv: PZ1,PZ2,PZ3 1pcs Y bentukna : Y3 2pcs U wangun: 6.8 1pcs Jointer6.3 9pcs 6.3mm ...
  • 33pcs Precision Screwdriver Set

    33pcs Precision Obeng Siapkeun

    UMO-Ca001 Modél UMO-Ca001 Ngaran Item RJ45 cat 5 kabel Bahan tambaga + PVC Warna Hideung, Biru atawa ngaropéa Panjang 305m Beurat 12kg Fitur Aplikasi Wide, kasaluyuan kuat 7 Pin design garis ipis, bahan padet Metal shrapnel, aluminium foil shielding, tinggi- speed, stabil, kualitas luhur pangiriman data Paket pe tas
  • Electric Drill set

    Set Bor Listrik

    Modél:UMO6011
    tegangan: 220V
    Frékuénsi: 50HZ
    kakuatan input: 550W
    Dipeunteun Rotation Speed: 2800r / mnt
    Max.Bor Chuck Diaméterna: Φ13mm
    Max.Diaméter bor: Φ30mm (Kayu)
    Max.Diaméter bor: Φ13mm (Baja)