Kit kaméra Wifi

  • NVR and Dome wifi camera Kit

    NVR na Kubah kaméra wifi Kit

    Modél: QS-8204-Q

    1) 2.0MP H.265, colokan jeung muter, lénsa 3.6mm
    2) 8 Asép Sunandar Sunarya LEDs, jarak infra red 50 méter
    3) Henteu kedah nyetél, nyolok sareng maén
    4) sambungan Wi-Fi, cascade otomatis, Tuya APP
    5) 1 sapotong 8CH NVR kalawan 4/8pcs kaméra logam outdoor
    6) waterproof na dustproof
    7) kontrol PTZ

  • Bullet camera with NVR kit

    kaméra bullet kalawan NVR kit

    ■ Layar LED 10,1” (teu tiasa dirampa)
    ■ Rojongan audio 2 arah dina handphone
    ■ Rojongan éksternal 2.5 "SATA 3.0 HDD, nepi ka 6TB
    ■ Konfigurasi Net ku scanning kode QR ngagunakeun smartphone, kadali jauh
    ■ H.256 efisiensi tinggi téhnologi video encoding
    ■ Tiasa aksés ka 4CH atawa 8CH 3MP IP Kaméra
    ■ Hadir sareng kotak adaptor (Tipe-C ka DC12V + RJ45)

  • Tuya 4CH 8CH WIFI camera and NVR kit

    Tuya 4CH 8CH kaméra WIFI jeung NVR kit

    Model: QS-8204(A) & QS-8208(A)

    (1) 2.0MP H.265, 1920*1080, lénsa 3.6mm
    (2) 4 arrays LED, jarak infra red 20 méter
    (3) Henteu kedah nyetél, nyolok sareng maén
    (4) sambungan Wi-Fi, cascade otomatis, Tuya APP
    (5) Dustproof na waterproof
    (6) Pangwanoh wangun manusa

  • Tuya Smart Home WIFI camera kit

    Tuya Smart Home WIFI kaméra kit

    ■ Sambungan Wireless otomatis, nyolok jeung muter
    ■ 1080P H.265+ parékam jaringan nirkabel sareng 4 kaméra nirkabel 1080P
    ■ Dina spasi kabuka tanpa itrefere jarak transmisi nepi ka 500 méter
    ■ Selapkeun panjagaan profésional dewan Wireless, kalawan stonger pangabisa anti ngaganggu