POE manjangkeun Pindah

  • 2EP+4EP 6 Ports 100Mbps PoE Extend Switch

    2EP + 4EP 6 palabuhan 100Mbps PoE manjangkeun Pindah

    Modél No.: UMO-P9806V6
    Ukuran: 130*65*31mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 1SFP+4GP+1GP 6 Ports 1000Mbps PoE Extend Switch

    1SFP + 4GP + 1GP 6 palabuhan 1000Mbps PoE manjangkeun Pindah

    Modél No.: UMO-P1006G6
    Ukuran: 130*65*31mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: AI Watchdog PoE: Otomatis ngadeteksi port panarima kakuatan, mendakan alat anu maot, sareng ngabalikan deui alat saatos gagalna listrik.
    B: Sasuai jeung standar IEEE 802.3af / at/bt, port tunggal kakuatan kaluaran MAX nyaéta 60W
    C: Perlindungan Kilat 6KV, Perlindungan éléktrostatik 8KV, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan Suhu Leuwih, Nyegah surge

  • 1 to 2 Ports Outdoor PoE Extend Switch

    1 ka 2 palabuhan outdoor PoE manjangkeun Pindah

    Modél No.: UMO-6FP31
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: Rojongan IEEE 802.3af/at/bt protokol
    B: ngarojong cascade 4 kali
    C: input kakuatan: PoE Powered

  • 1 to 2 Ports Indoor PoE Extend Switch

    1 ka 2 Ports Jero rohangan PoE manjangkeun Pindah

    Modél No.: UMO-69P31
    Ukuran: 102*35*21mm
    Garansi: 1 Taun
    Sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Fitur A: Rojongan IEEE 802.3af/at/bt protokol
    B: ngarojong cascade 4 kali
    C: input kakuatan: PoE Powered