Warta

  • Tiandy won 7th in the a&s “2021 Global Security 50 Ranking”

    Tiandy meunang ka-7 dina a&s "2021 Global Security 50 Ranking"

    Tiandy rengking 7th dina a & s Top Kaamanan 50 karek dirilis dinten na deui diayakeun luhureun 10 brand kaamanan.The a&s ngalaksanakeun analisa ngeunaan perusahaan panjagaan anu berpengaruh di dunya sareng ngadamel rangking dumasar kana hasil penjualan 2020 na....
    Maca deui
  • Opportunities and challenges in the security industry

    Kasempetan sareng tantangan dina industri kaamanan

    2021 geus kaliwat, sarta taun ieu masih teu mulus taun.Di hiji sisi, faktor sapertos geopolitik, COVID-19, sareng kakurangan chip disababkeun ku kakurangan bahan baku parantos ngagedekeun kateupastian pasar industri.Di sisi séjén, handapeun wa ...
    Maca deui
  • WiFi makes life smarter

    WiFi ngajadikeun hirup smarter

    Dina tren umum intelijen, ngawangun sistem komprehensif anu ngahijikeun kapraktisan, intelijen, kesederhanaan sareng kaamanan parantos janten tren penting dina widang ...
    Maca deui