Analog Cmaeras

  • 1080N 2 HDD XVR

    1080N 2 HDD XVR

    Perekam Pidéo Jaringan H.265 ieu ngadukung 16 saluran 2MP@25fps Kaméra AHD/TVI/CVI/CVBS/IP

    Modeu input: AHD/TVI/CVI/CVBS/IPC 5-in-1
    pormat encoding: H.265/JPEG.
    Standar video: PAL/NTSC.
    Resolusi tampilan: 1080P max.
    Input pidéo: BNC.
    kaluaran video: VGA / HDMI
    Kontrol: VMS/EasyWeb/Mobile APLIKASI.
    APP Mobile: XVRVIEW
    Rojongan hard disk: nepi ka 6TB.
    Cadangan: port USB sareng jaringan.

  • 5MP 1 HDD XVR

    5MP 1 HDD XVR

    H.265+ fitur ékstrak téhnologi video coding nu museurkeun kana karakteristik pamandangan panjagaan pikeun spasi gudang leuwih badag sarta kualitas gambar hadé.

    Modeu input: AHD/TVI/CVI/CVBS/IPC 5-in-1
    pormat encoding: H.265/JPEG
    Standar video: PAL/NTSC
    Resolusi tampilan: 5MP max
    Input pidéo: BNC
    kaluaran video: VGA / HDMI
    Kontrol: VMS/EasyWeb/Mobile APLIKASI
    APP Mobile: XVRVIEW
    Rojongan hard disk: nepi ka 6TB
    Nyadangkeun: port USB sareng jaringan

  • 5MP 2 HDD XVR

    5MP 2 HDD XVR

    Nalika aya gerakan anu teu disangka-sangka, bewara mart sareng gambar bakal didorong ka smartphone anjeun nganggo aplikasi iPhone / Android.Sareng anjeun moal sono momen sareng playback jarak jauh sareng lokal.

    Modeu input: AHD/TVI/CVI/CVBS/IPC 5-in-1
    pormat encoding: H.265/JPEG.
    Standar video: PAL/NTSC.
    Resolusi tampilan: 5MP max.
    Input pidéo: BNC.
    kaluaran video: VGA / HDMI
    Kontrol: VMS/EasyWeb/Mobile APLIKASI.
    APLIKASI Mobile:
    Rojongan hard disk: nepi ka 6TB.
    Cadangan: port USB sareng jaringan.

  • 5MP-N 1HDD XVR

    5MP-N 1HDD XVR

    Digital / Network Recorder Video ieu ngarojong 4-16 channel 5MP / 4MP / 3MP / 1080P AHD / TVI / CVI / CVBS / Kaméra IP.

    Modeu input: AHD/TVI/CVI/CVBS/IPC 5-in-1
    pormat encoding: H.265/JPEG
    Standar video: PAL/NTSC
    Resolusi tampilan: 5MP max
    Input pidéo: BNC
    kaluaran video: VGA / HDMI
    Kontrol: VMS/EasyWeb/Mobile APLIKASI
    APP Mobile: XVRVIEW
    Rojongan hard disk: nepi ka 6TB
    Nyadangkeun: port USB sareng jaringan

  • 5MP-N 2 HDD XVR

    5MP-N 2 HDD XVR

    Revolusioner H.265 + coding nyandak stabil real-time nempoan tanpa blok, ngahemat waktos Anjeun tina transmisi intermittent jeung video loading.

    Modeu input: AHD/TVI/CVI/CVBS/IPC 5-in-1
    pormat encoding: H.265/JPEG
    Standar video: PAL/NTSC
    Resolusi tampilan: 5MP max
    Input pidéo: BNC
    kaluaran video: VGA / HDMI
    Kontrol: VMS/EasyWeb/Mobile APLIKASI
    APP Mobile: XVRVIEW
    Rojongan hard disk: nepi ka 6TB
    Nyadangkeun: port USB sareng jaringan

  • 8MP 1 HDD XVR

    8MP 1 HDD XVR

    Sistem rékaman DVR / NVR 4/8 Channel 8MP kaamanan hibrid ieu tiasa ngarékam kaméra IP sareng kaméra analog sakaligus.

    Modeu input: AHD/TVI/CVI/CVBS/IPC 5-in-1
    pormat encoding: H.265/JPEG
    Standar video: PAL/NTSC
    Resolusi tampilan: 8MP max
    Input pidéo: BNC
    kaluaran video: VGA / HDMI
    Kontrol: VMS/EasyWeb/Mobile APLIKASI
    APP Mobile: XVRVIEW
    Rojongan hard disk: nepi ka 6TB
    Nyadangkeun: port USB sareng jaringan

  • 2MP Turret Warm Light Analog Camera

    Kaméra Analog Lampu Panas Turret 2MP

    Lampu haneut warna pinuh mangrupikeun jinis visi wengi énggal anu ngamungkinkeun kaméra ningali gambar warna pinuh dina gelap lengkep.
    2MP HD Analog Out put (AHD/TVI/CVI)
    1/2.9-Kinerja Tinggi Progressive Scan COMS
    Taya Tunda, Lossless, Transmisi Jarak Jauh Nepi ka 400 méter
    Ngarojong 3.6 / 6mm Lénsa
    Ngarojong DNR / DWDR
    Ngarojong katerangan low, lampu haneut beurang peuting pinuh warna

  • NFP50C IP66 Plastic Bullet Camera

    NFP50C IP66 Palastik Bullet kaméra

    Kalayan kaméra kaamanan 2MP ieu, anjeun tiasa ningali sadayana anu penting dina 1080p HD, gampang ngakuan detil anu anjeun peryogikeun dina pidéo anu lancar sareng jelas, teu aya anu nyésakeun kana imajinasi.

    1/2.9 CMOS 2.0MP/SC200AP/1080P/AHD
    18pcs SMD LEDs
    rentang IR: 20M
    Lénsa dewan: 3.6mm
    2.8mm lénsa pilihan
    Weatherproof RJ45 Port
    Rojongan DC12V ± 25% Wide Range Tegangan Power Supply
    IP66 Debu Pencegahan Cuaca Proofing Desain

  • NICG40NT Varifocal Lens Bullet Camera

    NICG40NT Varifocal Lens Bullet kaméra

    Jaga bumi atanapi bisnis anjeun nganggo kaméra kaamanan pélor Super HD 1080P hibrid 4-in-1.

    1/2.9 CMOS 2.0MP/SC200AP/1080P/AHD
    24pcs SMD LEDs
    rentang IR: 30m
    Lensa: 2.8-12.mm
    Weatherproof RJ45 Port
    Rojongan DC12V ± 25% Wide Range Tegangan Power Supply
    IP66 Debu Pencegahan Cuaca Proofing Desain

  • NIDM180 Fish-eye Wide Angle Camera

    NIDM180 Fish-panon Wide Angle kaméra

    Diwangun-di 2MP lauk-panon lénsa sudut super lega, éta nawarkeun maneh 360 view gelar pikeun ngeunaan 100 méter pasagi.

    1/2.9 CMOS 2.0MP/SC200AP/1080P/AHD
    6pcs IR ARRAY LEDs
    rentang IR: 20m
    1.8mm lénsa sudut lega
    Weatherproof RJ45 Port
    Rojongan DC12V ± 25% Wide Range Tegangan Power Supply
    IP66 Debu Pencegahan Cuaca Proofing Desain

  • NIPD40N IP66 Plastic Bullet Camera

    NIPD40N IP66 Palastik Bullet kaméra

    Ieu 4-in-1 TVI/CVI/AHD/CVBS Bullet Camera.Cocog sareng 960H, 720P, 1080P, 3MP, 5MP, 8MP, 4K HD-TVI, AHD, CVI, sareng DVR analog CVBS / 960H.

    1/2.9 CMOS 2.0MP/SC200AP/1080P/AHD
    18pcs SMD LEDs
    rentang IR: 20M
    Lénsa dewan: 3.6mm
    2.8mm lénsa pilihan
    Weatherproof RJ45 Port
    Rojongan DC12V ± 25% Wide Range Tegangan Power Supply
    IP66 Debu Pencegahan Cuaca Proofing Desain

  • NIRBM IP67 Metal Dome Camera

    NIRBM IP67 Metal Kubah kaméra

    Kaméra kubah 1080P ieu ngadukung 4 kaluaran pidéo anu béda 1080P TVI, 1080P AHD, 1080P CVI sareng CVBS (960H)

    1/2.9 CMOS 2.0MP/SC200AP/1080P/AHD
    18 PCS SMD LEDs
    rentang IR: 20M
    Lénsa dewan: 3.6mm
    2.8mm lénsa pilihan
    Weatherproof RJ45 Port
    Rojongan DC12V ± 25% Wide Range Tegangan Power Supply
    IP67 Debu Pencegahan Cuaca Proofing Desain

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2