Tuya 4CH 8CH kaméra WIFI jeung NVR kit

Katerangan pondok:

Model: QS-8204(A) & QS-8208(A)

(1) 2.0MP H.265, 1920*1080, lénsa 3.6mm
(2) 4 arrays LED, jarak infra red 20 méter
(3) Henteu kedah nyetél, nyolok sareng maén
(4) sambungan Wi-Fi, cascade otomatis, Tuya APP
(5) Dustproof na waterproof
(6) Pangwanoh wangun manusa


Cara pembayaran:


pay

Rincian produk

(1) Gampang dipasang
Pamasangan NVR nirkabel saderhana pisan, teu aya deui kabel sareng setélan router wifi anu diperyogikeun, hurungkeun pikeun ngarengsekeun pamasangan.

(2) Sistem Tuya
Dilengkepan platform calakan Tuya, panganteur operasi basajan tur bersih, cocog jeung rupa-rupa merek na linkage lega.

(3) Manajemén Ngahiji
Gampang pisan yén Tuya APP tiasa ngawujudkeun manajemén ngahijikeun sareng seueur perkakas rumah tangga.

(4) Transmisi jarak jauh
Di lingkungan kabuka, jarak transmisi tiasa ngahontal 500-800 méter, sareng sinyalna stabil.

(5) Low Panyimpenan
Produk kami nganggo resolusi H.265, anu tiasa ngahemat paling satengah rohangan disk, ngalegaan hard drive anjeun sacara instan, ngahémat waktos panyimpen langkung seueur sareng ngirangan biaya neundeun.

(6) Hiji Klik Sharing
Hiji klik fungsi babagi bisa kalayan gampang babagi video sareng kulawarga anjeun.

Aplikasi

Rupa-rupa skenario aplikasi, Kayaning wewengkon padumukan, kebon, supermarket leutik, padumukan, gudang, balong lauk, kantor ...

2MP Tuya 4CH 8CH WIFI kit

spésifikasi

2MP Tuya 4CH 8CH WIFI kit (2) 2MP Tuya 4CH 8CH WIFI kit (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami