WiFi ngajadikeun hirup smarter

WiFi makes life smarter (3)
WiFi makes life smarter (2)

Dina tren umum kecerdasan, ngawangun sistem komprehensif nu integrates practicality, kecerdasan, kesederhanaan jeung kaamanan geus jadi trend penting dina widang kaamanan imah.Téknologi kaamanan robih unggal dinten.Éta henteu deui kesan tradisional "ngonci panto sareng nutup jandela".Laju kaamanan calakan parantos asup kana kahirupan urang sareng seueur dianggo.
Perusahaan kami komitmen pikeun ngarengsekeun masalah kaamanan anjeun, jinis produk anu ayeuna diobral kalebet panjagaan pinter, kaméra IP / Analog, sistem alarem anti maling, éléktronika bumi pinter Tuya, Produk Solar Powered, Bel panto, Konci panto Smart, jsb.
Smart Electronic parantos mekar tina ngawaskeun pasip ka ningali sacara real-time aktip.Diantara produk ieu, telepon sélulér janten pamaén dominan dina panjagaan.Teundeun alat dina lokasi nu dipikahoyong, ngundeur program APP sahiji produk pakait dina handphone, sanggeus papasangan tur instalasi, anjeun tiasa muka APLIKASI pikeun lalajo eta online sacara real waktu.
Dina hal wengkuan aplikasi, aplikasi produk misalna ogé leuwih luas.Contona, dina mangsa gawe, indungna jarak jauh bisa ngurus orok ngaliwatan handphone;murangkalih tiasa ngurus sepuh anu di bumi nyalira nalika nuju damel.Conto sejen, nalika usaha pikeun megatkeun konci panto dideteksi, konci panto pinter bakal ngaluarkeun alarm jeung bewara ngaliwatan sirineu, kukituna deterring maling ti intrusion.At ayeuna, pikeun kaamanan imah, paling produk pinter dilengkepan dinamis. fungsi ngawaskeun.
Jeung mecenghulna dadakan wangunan pinter jeung konstruksi komunitas pinter, kitu ogé mecenghulna produk éléktronik tinggi-tech jeung produk jaringan sadaya-digital, bakal aya beuki loba produk kaamanan pinter jeung sistem.Ngamutahirkeun pamahaman anjeun ngeunaan kaamanan sareng jaga sareng laju kahirupan pinter.


waktos pos: Feb-21-2022