Tiandy meunang ka-7 dina a&s "2021 Global Security 50 Ranking"

Tiandy rengking 7th dina a & s Top Kaamanan 50 karek dirilis dinten na deui diayakeun luhureun 10 brand kaamanan.The a&s ngalaksanakeun analisa ngeunaan perusahaan panjagaan anu berpengaruh di dunya sareng ngadamel rangking dumasar kana hasil penjualan 2020 na.

Tiandy won 7th in the a&s 2021 Global Security 50 Rankin (1)

Diadegkeun dina 1994, Tiandy Technologies mangrupikeun solusi panjagaan calakan anu terkemuka di dunya sareng panyadia jasa anu diposisikan dina warna pinuh waktos, réngking No.7 dina widang panjagaan.Salaku pamimpin dunya dina industri panjagaan pidéo, Tiandy ngahijikeun AI, data gedé, komputasi awan, IoT sareng kaméra kana solusi cerdas anu berpusat kasalametan.Kalayan langkung ti 2,000 karyawan, Tiandy ngagaduhan langkung ti 60 cabang sareng pusat dukungan di bumi sareng di luar negeri.
Kalayan tim R&D anu kuat sareng sanggup pisan salaku inti perusahaan urang, Tiandy mangrupikeun anu munggaran di industri anu ngamajukeun konsép "cahaya bintang" dina 2015, anu kami dilarapkeun kana IPC pikeun nyandak gambar anu seukeut sareng warni dina pamandangan statik 0,002 Lux .Teras ningkat kaméra "Super Starlight" kalayan algoritma TVP ekslusif pikeun moto gambar dina pamandangan statik 0.0004 Lux di 2017 teras dina pamandangan dinamis 0.0004 Lux di 2018 nalika ngaluncurkeun lengkep garis alat Star anu diwangun ku IPC, PTZ sareng séri Panorama. .Ayeuna, kalayan GUI anu dikembangkeun diri anu ramah-pamaké, "Easy7" VMS sareng "EasyLive" APP mobile, kami nawiskeun produk hemat biaya sareng produk dumasar-proyék kalebet kaméra 2MP ka 16MP, kaméra 4X ka 44X PTZ sareng 5ch ka 320ch NVR, ngarojong milestone jeung patriot.

Tiandy won 7th in the a&s 2021 Global Security 50 Rankin (2)

Taun 2021, Tiandy sok keukeuh pikeun pinter dina produk sareng fokus kana industri.Tiandy technologies Co., LTD dirojong ku panalungtikan sareng pamekaran téknologi anu langgeng sareng éksténsif, ayeuna nganggap kapamimpinan téknologi salaku salah sahiji strategina.Tiandy geus nyieun terobosan dina hardware calakan, blockchain, komputasi awan, data badag, sarta téhnologi ékologis anyar, lajeng ngahontal inovasi kontinyu, cocog strategi parusahaan, sarta fokus kana sumberdaya.

Tiandy won 7th in the a&s 2021 Global Security 50 Rankin (3)

waktos pos: Feb-21-2022