Kasempetan sareng tantangan dina industri kaamanan

2021 geus kaliwat, sarta taun ieu masih teu mulus taun.
Di hiji sisi, faktor sapertos geopolitik, COVID-19, sareng kakurangan chip disababkeun ku kakurangan bahan baku parantos ngagedekeun kateupastian pasar industri.Di sisi anu sanés, dina gelombang konstruksi infrastruktur énggal sareng intelijen digital, rohangan pasar anu munculna terus dibuka sareng ngaluarkeun warta sareng harepan anu saé.
Industri kaamanan masih pinuh ku kasempetan jeung tantangan.

Opportunities and challenges in the security industry (1)

1. Didorong ku paménta nagara pikeun pangwangunan informatisasi, industri cerdas sareng digital ngagaduhan prospek aplikasi anu saé.Kalayan integrasi kaamanan sareng intelijen buatan, pasar kaamanan cerdas ngagaduhan prospek anu lega, tapi dampak kateupastian sapertos COVID-19 masih aya., Pikeun sakabéh pasar, aya loba variabel kanyahoan.

Opportunities and challenges in the security industry (2)

2. Dina kakurangan chip, pausahaan kudu ulang nalungtik isu ranté suplai.Pikeun industri kaamanan, kurangna inti inevitably bakal ngakibatkeun kabingungan dina tata produk sakabéh, ku kituna pasar bakal salajengna konsentrasi dina pausahaan ngarah, sarta usaha leutik sarta sedeng-ukuran squeezed bakal Usher dina gelombang anyar "gelombang tiis". ".

Opportunities and challenges in the security industry (3)
Opportunities and challenges in the security industry (4)

3. Pan-kaamanan geus jadi trend ékspansi industri.Bari aktip Ngalanglang skenario badarat anyar, éta ogé Nyanghareupan resiko kanyahoan sarta tantangan ti pesaing.Sadaya ieu accelerating kompetisi pasar, sarta ogé bakal ngagancangkeun Pace tina transformasi calakan tina kaamanan tradisional.
4. Kalayan pamekaran téknologi AI, 5G sareng Internet of Things, paménta pikeun alat pinter sareng intelijen awan bakal terus muncul, kabutuhan pangguna sareng paningkatan platform sareng alat bakal dipercepat. tina ngawaskeun sareng kaamanan tradisional, sareng parantos dihubungkeun sareng aplikasi rébuan industri.Aplikasi téknologi nunjukkeun kaayaan parobihan anu gancang!

Dipiharep yén dina mangsa nu bakal datang, téknologi sareng aplikasi sapertos data ageung, intelijen buatan, sareng Internet of Things bakal nunjukkeun tren pangembangan anu langkung gancang, sareng bakal terpadu sareng industri kaamanan dina tingkat anu langkung jero pikeun nyiptakeun rohangan anu langkung lega pikeun pangwangunan. .Era "digital ngahartikeun dunya, software nangtukeun mangsa nu bakal datang" geus anjog!
Hayu urang maju babarengan dina 2022 sareng maju babarengan!


waktos pos: Feb-21-2022